BASISTISTA TAAS
TARINA
|
Alkuvuosina
yhtyeemme basistina toimi hauska veijari Jaska. Eli Jaska vaan.
Siihen aikaan, ennen kuin
orkesterini siirtyi kuukausipalkalle, hilloa saatiin käteen joka keikan
jälkeen.
Se ei ihan
toiminut Jaskan taloudellisessa toimeliaisuudessa. Niinpä hänellä oli
aikamoinen etunoja palkkioiden saantiin. Kerran yllyin kysymään Jaskalta,
että mihin ihmeessä hän nyt esimerkiksi edellisen förskottinsa käytti.
No. Mä vähän
pelasin vähän pajatsoa, laitoin hevosiin ja sitten käytin tietenkin naisiin.
Loput tuhlasin sitten enemmän kevytmielisesti.
P.S. Uusin basistijuttu:
Tiedätkö, mikä
erottaa basistin ja kitaristin?
-
Olli
Lindholmin tekstiviesti.
|
|
|
|
|
|
Suomen
Saunaseura ry:n kumppaneinaan mm. Herrankukkaro, Positiivarit ja Kodin
Kukat ovat lähteneet Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi mukaan kaikille
suomalaisille rakkaan saunan arvonkorotukseen. Olemme yhdessä keräämässä
100.000 nimeä adressiin, jonka luovutamme Suomen sisäministerille, jotta saisimme 10. kesäkuuta suomalaisen saunan vakiintuneeksi liputuspäiväksi.
Lisätietoa ja adressikaavake osoitteessa: www.saunanpaiva.fi
|
|
|
|
|
Monelle silakan maku on outo ja saamaton.
Silakka on kuitenkin hieno ruokamateriaali, joka
kestää mitä melkoisimpia mausteita ja makuja. Kokeile, niin huomaat.
500 g silakkafileitä
1,5 dl pehmeää
Aurajuustoa tai muuta sinihomejuustoa
2 dl kermaa
suolaa
tilliä
Levitä fileiden sisäpinnalle juustoa ja tillisilppua.
Kääri silakat rullalle ja aseta ne univuokaan. Kaada päälle kermaa niin, että
ne peittyvät. Kypsennä 180 asteessa puoli tuntia.
|
|
|
Elämän makuisin terveisin
Pentti-Oskari Kangas
Kiireapulainen
Kommentit
Lähetä kommentti