SAMANNIMISET
Ystäväni Jouni Kangas (nimi keksitty)
nimisiä henkilöitä on Suomessa lukuisia. Näin voi käydä kun soittaja luulee
tavoittaneensa oikean henkilön:
POSITIIVAREIDEN TENAVATARINOITA
Kuin peiliin katsoisi
Poikamme Miikka (4v.) ojensi isäänsä, kun tämä erehtyi moittimaan erästä tv-esiintyjää tyhmäksi: " Ei saa sanoa toista tyhmäksi ellei itse ole!"
-Hannele
ELÄMÄN TOTUUKSIA
Kysyvä
ei tieltä eksy, hän on jo eksynyt.
150-200 g puhdasta kalaa per syöjä
isoja nauriita yhtä monta kun on syöjää
suolaa, mustapippuria
voita ja ruokaöljyä
siirappia
foliota
Pese nauriit hyvin. Ota foliota yhtä monta
arkkia kuin on syöjiä. Ripottele folion pohjalle suolaa -karkeaa tai hienoa.
Nosta nauris foliolle. Ripottele hieman suolaa ja mustapippurirouhetta päälle
sekä iso nokare voita. Sitten viiruttele hieman siirappia nauriin päälle. Kiedo
pakettiin ja laita uuniin 175 astetta 45 minuuttia.
Avaa paketti ja lisää suolattu kala joukkoon.
Sulje nyytti ja laita uuniin takaisin 20 minuutiksi. Kun otat ruoat lautaselle,
voit kuoria nauriin ja leikata se säteittäin sekä kaataa nesteen foliosta
nauriin ja kalan päälle.
Onpahan sellainen ruokaherkku, kun
esi-isämme nauttivat jo kauan sitten. EI herkut vanhene.
Kommentit
Lähetä kommentti