Rekka jumissa - Siikatartar
Lensimme äskettäin vaimoni kanssa maailman toiselle puolelle, Intian valtameren Ceylon-saarelle. Economy-luokassa tietenkin. Ystäväni ihmetteli sitä. Totesin, että etkö tiedä, että business-luokka on tosi kallista. Säästimme melkoisen summan rahaa.
Tähän ystäväni – todellinen ystäväni:
”Niinpä tietenkin. Onhan se kannaltanne järkevää, että säästätte nyt eläessänne, kun vielä voi säästää. Sittenpähän on perikunnallasi aikanaan varaa lentää businesissa.”
REKKA JUMISSA
Usein asia on näkökulmasta kiinni..
POSITIIVAREIDEN TENAVATARINOITA |
Viikon tenavakysymys:
”Äiti! Syökö kiuru leivosta?”
VIIKON VIISAUS
Saat paljon hyvää aika yksin. Mutta kaverisi kanssa moninkertaisesti.
SIIKATARTAR
suolaa
sokeria/hunajaa
ruohosipulia
kapriksia
smetanaa tai ranskankermaa
saaristolais- tai ruisleipää
Leikkaa valmiiksi graavattu siikafilee (1 kg kalaa, 2 rkl
karkeaa merisuola, 1 tl sokeria tai hunajaa) pieniksi kuutioiksi. Hienonna
ruohosipulia ja tilliä. Lisää kaprikset. Sekoita kaikki keskenään smetanaan tai
ranskankermaan. Lisää lusikalla nostaen saaristoleivän tai ruisleivän päälle ja
koristele vielä tillin oksilla ja sitruunan siivuilla. Syödään sellaisenaan.
Kommentit
Lähetä kommentti