Vuoden majoitusliike 2023 - Katajasilakat
VUODEN MAJOITUSLIIKE 2023
Arvoisa lukijamme. Kiitämme heitä kaikkia, jotka olivat äänestämässä Herrankukkaroa Finnish Travel Galassa Suomen parhaaksi majoitusliikkeeksi. Lue lisää >>
Tämän hienon tunnustuksen saamiseen vaikuttivat varmasti myös meidän monipuoliset ja varsinkin toisenlaiset palvelumme. Eihän Herrankukkaroon tulla ainoastaan nukkumaan. Meillä jokainen ryhmä pääsee kokemaan aitoa saaristolaisuutta niin aktiviteettien, ruokien kuin ympäröivän luonnon osalta. Kaiken kukkuraksi ryhmiä palvelevat paikalliset työntekijät. Aitoja saaristolaisia siis hekin.
Saavutuksemme innoittamana tarjoamme juhlaedun ryhmille; majoitus sisältäen aamiaisen 45 €/hlö tilaisuuden yhteydessä. Tarjousta pyytäessäsi saat vielä lisäbonuksen mainitsemalla ”salasanan” Perjantairesepti. Ole yhteydessä myyntipalveluumme myyntipalvelu@herrankukkaro.fi tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.
POSITIIVAREIDEN TENAVATARINOITA
Olin tyttäreni kanssa ensimmäistä kertaa kirkossa
jumalanpalveluksessa. Tyttö nousi ylös ja istui takaisin niin kuin muutkin.
Lopulta hän kyllästyi, jäi seisomaan ja totesi kirkkaalla äänellä: "Seison
tässä valmiiksi."
Kun sinua kehotetaan esittämään kiitokset, osoita, että olet
valmis, ja odota, että hiljaisuus laskeutuu ja tulee aika puhua. Siihen asti
katseesi tulisi kohdistua kunnioittavasti ja vakaasti juhlien isäntää kohtaan.
1 kg tuoreita silakoita
2 rkl merisuolaa
tuoretta tilliä
voita
voipaperia
tuoreita katajanoksia
rautapata
Perkaa ja huuhdo hyvin silakat. Selkäruoto saa jäädä paikoilleen. Pää pois. Tai voithan ostaa valmiita fileitä, jotka taitat kalan muotoon. Lado kerros silakoita ja päälle tilliä reilusti sekä merisuolaa. Anna kalojen vetäytyä vuorokausi.
Huuhdo juuri poimimasi katajanoksat runsaalla vedellä ja hakkaa reippahasti niin, että kaikki irrallinen lähtee irti.
Huuhdo ja kuivaa talouspaperilla kalat.
Asettele padan pohjalle 2-3 cm paksuiseksi matoksi pieneksi silputut katajanoksat. Sen päälle reilusti voilla sivelty voipaperi ja lopuksi silakat vatsa alaspäin vierekkäin matoksi.
Kalojen päälle jälleen voideltu voipaperi voipuoli alaspäin.
Nyt jälleen päälle 2-3 cm katajakerros.
Peitä pata raskaalla ja tiiviillä kannella, tarvittaessa kivi päälle.
Aseta pata hellalle, nuotiolle, grillille tms. Ensin
miedolla lämmöllä, sitten vähitellen lisäten kuumuutta. Lämmöstä riippuen
kypsymisaika on 30-60 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti